Pričljiva čajanka II

20. listopada u 19 sati održava se (još jedna) Pričljiva čajanka II u Varaždinu.

Vrijeme je da vas upoznamo s konceptom Pričljive čajanke!

Pričljiva čajanka je poseban čajno-književni događaj – druženje uz odlične mlade pisce i vrhunske prave čajeve. Na Pričljivoj čajanci ne dopuštamo prosječnost. Izvanrednu posjećenost prošlogodišnje Pričljive čajanke možemo zahvaliti varaždinskim autorima i neobičnim čajnim specijalitetima.

Gosti i čajevi Pričljive čajanke II

Ove smo se godine proširili izvan granica Varaždina, a razveselit će nas gosti iz CeKaPe-a. Sanja Vučković (predsjednica) pričat će nam o CeKaPe-u, Centru za kreativno pisanje, koji organizira najpoznatije radionice pisanja u Hrvatskoj. Jelena Zlatar (potpredsjednica) iza sebe ima već nekoliko knjiga s izvanrednim kritikama. Denis Špičić (tajnik) uz pisanje se bavi i glazbom, a imamo čast ugostiti ga netom prije izdavanja knjige. Nikako ne smijemo zaboraviti spomenuti i jako mlade (a već zapažene i nagrađivane) članove literarne grupe Prve gimnazije Varaždin – LIT.

Sponzori čaja

Tu su i čajevi, koje sasvim sigurno niste još nikada imali prilike probati – stižu direktno iz Tajvana i Japana, zahvaljujući uspješnoj suradnji Čajnih kronika i dviju stranih čajoteka: tajvanske Taiwan Tea Crafts i japanske Yunomi.life.

I naravno, imamo najbolju publiku. Kao što smo rekli – ne dopuštamo prosječnost. Prošle godine nam je ponestalo stolica, zato dođite na vrijeme.

Pričljiva čajanka II

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account