Japanese Tea Farm

Gdje kupiti japanske čajeve? Pogledajte popis nekih od najpouzdanijih japanskih online trgovina s jeftinom poštarinom za Hrvatsku.

Bilo je već mnogo upita o naručivanju čajeva preko interneta. Već sam prije obećala da ću sastaviti jedan popis s pouzdanim internet trgovinama. Prvi dio odnosi se na japanske trgovine, sljedeće će biti kineske i tajvanske.

I više sam nego oduševljena ovom trgovinom. Nude sve moguće vrste japanskih čajeva. Trgovina je zamišljena kao zajednica prodavača (mogu se pronaći i čajevi Obubu Tea prodavača), poštarina se računa prema kilaži, od početnih otprilike 5 dolara. Dostava u roku od 6-10 dana. Posebnost su japanski biljni čajevi kao i tamni japanski čajevi. Nude i veliki izbor testera i čajnog pribora. Locirani u Japanu.
Yunomi japanska čajoteka

Japanese Tea Farm

Nude besplatnu poštarinu na narudžbe veće od 40 dolara inače je cijena poštarine fiksna – 5 dolara, bez obzira na količinu. Dostava je nešto sporija, do mjesec dana ali čajevi su izuzetno dobri i nude veliki izbor po i više nego pristupačnim cijenama. Redovito imaju akcije i popuste. Jako ljubazni i više nego profesionalni. Locirani u Japanu.

Japanese Tea Farm

Kompanija koja me oduševila, što kvalitetom, što ljubaznošću. Poštarina je oko 10 dolara, radi greške je bila besplatna i poslali su čajeve na svoj račun. Specijalizirani za matchu i zeleni čaj u prahu, cijene uglavnom oko 20 dolara a trenutno traje sniženje. Locirani u Americi ali radi se o japanskoj firmi. Dostava jako brza, manje od tjedan dana.

Yuuki-cha

Odlični organski čajevi, možda nešto skuplji nego drugdje ali s realnom cijenom. Poštarina se plaća prema kilaži i kreće od početnih 20 kuna. Nude isključivo organske japanske čajeve – zelene, oolong, crne i jedan bijeli te imaju veliku ponudu čajnika i drugog čajnog pribora. Dostava traje 6-15 dana. Šalju detaljne upute. Locirani u Japanu.

Obubu Tea

Jako dobri japanski čajevi direktno s farme. Nude i program “čajne prakse”! Svi zeleni čajevi koje nude su njihovi. Poštarina je otprilike 50 kuna a dostava je brza, do desetak dana. Velik broj houjicha čaja i svih mogućih sencha. Posebno dobri za one koji vole “siroviji” okus čaja – prodaju samo arachu (čajeve koji dolaze direktno s farme). Locirani u Japanu.

Maiko tea

Malo skuplji čajevi, visoke kvalitete no imaju i nekoliko onih jeftinijih. Nude velik broj raznih kukicha čajeva, gyokura, sencha itd. a posebnost je njihov čaj, Shiawase cha (“Happiness tea”). Mnoštvo informacija o čajevima i njihovoj pripremi i nešto čajnog pribora. Poštarina se računa prema kilaži, otprilike 25 kuna za dva čaja. Stiže u roku dva tjedna.

Napomena: Ovaj je popis nastao na temelju osobnog iskustva kupovanja čaja preko interneta. To je moje osobno mišljenje i iskustvo, nikako reklama.

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2017] Tea Chronicles Hosting: Orbis d.o.o.

Subscribe to our teasletter and get exclusive content, pretty photos, news and tea stuff straight to your inbox. We won't fill it with junk, we are too busy enjoying teas. No reason to be scared. Or to be shy... Go on, fill in the fields and press the blue button.
Tea Chronicles - Helping You Find Your Leaf-Mate
Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account