Japanese Tea Farm

Gdje kupiti japanske čajeve? Pogledajte popis nekih od najpouzdanijih japanskih online trgovina s jeftinom poštarinom za Hrvatsku.

Bilo je već mnogo upita o naručivanju čajeva preko interneta. Već sam prije obećala da ću sastaviti jedan popis s pouzdanim internet trgovinama. Prvi dio odnosi se na japanske trgovine, sljedeće će biti kineske i tajvanske.

I više sam nego oduševljena ovom trgovinom. Nude sve moguće vrste japanskih čajeva. Trgovina je zamišljena kao zajednica prodavača (mogu se pronaći i čajevi Obubu Tea prodavača), poštarina se računa prema kilaži, od početnih otprilike 5 dolara. Dostava u roku od 6-10 dana. Posebnost su japanski biljni čajevi kao i tamni japanski čajevi. Nude i veliki izbor testera i čajnog pribora. Locirani u Japanu.
Yunomi japanska čajoteka

Japanese Tea Farm

Nude besplatnu poštarinu na narudžbe veće od 40 dolara inače je cijena poštarine fiksna – 5 dolara, bez obzira na količinu. Dostava je nešto sporija, do mjesec dana ali čajevi su izuzetno dobri i nude veliki izbor po i više nego pristupačnim cijenama. Redovito imaju akcije i popuste. Jako ljubazni i više nego profesionalni. Locirani u Japanu.

Japanese Tea Farm

Kompanija koja me oduševila, što kvalitetom, što ljubaznošću. Poštarina je oko 10 dolara, radi greške je bila besplatna i poslali su čajeve na svoj račun. Specijalizirani za matchu i zeleni čaj u prahu, cijene uglavnom oko 20 dolara a trenutno traje sniženje. Locirani u Americi ali radi se o japanskoj firmi. Dostava jako brza, manje od tjedan dana.

Yuuki-cha

Odlični organski čajevi, možda nešto skuplji nego drugdje ali s realnom cijenom. Poštarina se plaća prema kilaži i kreće od početnih 20 kuna. Nude isključivo organske japanske čajeve – zelene, oolong, crne i jedan bijeli te imaju veliku ponudu čajnika i drugog čajnog pribora. Dostava traje 6-15 dana. Šalju detaljne upute. Locirani u Japanu.

Obubu Tea

Jako dobri japanski čajevi direktno s farme. Nude i program “čajne prakse”! Svi zeleni čajevi koje nude su njihovi. Poštarina je otprilike 50 kuna a dostava je brza, do desetak dana. Velik broj houjicha čaja i svih mogućih sencha. Posebno dobri za one koji vole “siroviji” okus čaja – prodaju samo arachu (čajeve koji dolaze direktno s farme). Locirani u Japanu.

Maiko tea

Malo skuplji čajevi, visoke kvalitete no imaju i nekoliko onih jeftinijih. Nude velik broj raznih kukicha čajeva, gyokura, sencha itd. a posebnost je njihov čaj, Shiawase cha (“Happiness tea”). Mnoštvo informacija o čajevima i njihovoj pripremi i nešto čajnog pribora. Poštarina se računa prema kilaži, otprilike 25 kuna za dva čaja. Stiže u roku dva tjedna.

Napomena: Ovaj je popis nastao na temelju osobnog iskustva kupovanja čaja preko interneta. To je moje osobno mišljenje i iskustvo, nikako reklama.

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account