Franckov čaj Superiore

Nikad nisam pomislila da ću pisati teme o Franckovim čajevima. Čuda se događaju, izgleda da vrijedi ona – nikad ne reci nikad. Kako je moje osnovno pravilo na Čajnim kronikama potpuna iskrenost u vezi čajeva i kvalitete, još sam više iznenađena. Iznenađenju je ime Franckov čaj Superiore.

Franckov čaj Superiore

Prije otprilike 5-6 mjeseci, iznenadila sam se kad sam saznala da je Franck izbacio novu liniju čajeva, Superiore. Franckovi su pravi čajevi (zeleni, crni) bili tako loši da bih radije bila žedna nego popila crni čaj, a onda su napravili čudo. Mojem iznenađenju nije bilo kraja, ali ni oduševljenju. Ne samo da su nadmašili sami sebe, nadmašili su apsolutno sve proizvođače čajeva namijenjene tom segmentu tržišta – vrlo opravdano.

Franckov čaj Superiore

O ponudi Franckovih čajeva pisat ću u sljedećim temama (a imam pet odličnih čajeva za recenzirati), a sad ću samo ukratko reći, da konačno imamo mogućnost po vrlo povoljnim cijenama piti vrlo dobar čaj, pogledamo li segment tržišta kojem je namijenjen. Prekrasna ambalaža, vrlo velika količina čaja u vrećici, odgovarajuće šalice i veliki izbor – toplo preporučam, kao zamjenu za sve one standardne filter vrećice na koje smo navikli. I dok Dilmah ili slični proizvođači u tom segmentu imaju dobar izbor, Franck ih je i tu nadmašio, pravim listićima umjesto čajne prašine.

Da završim, ima li boljeg kraja tjedna od čaja u svojem omiljenom “dnevnom boravku”, najdražem mjestu za piti kavu. Kavu? Od sad i čaj. (Za sve one začuđene, da, jako volim piti kavu, i ponekad pijem voćne čajeve. Svi smo mi samo ljudi.)

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2017] Tea Chronicles Hosting: Orbis d.o.o.

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account